Wie ben ik?

Welkom! Mijn naam is Ezra, 27 jaar en ik identificeer mij als (trans)man.

Momenteel werk ik ruim zes jaar als ggz-verpleegkundige in een gesloten kliniek in de psychiatrie. Binnen deze kliniek worden cliënten opgenomen die op veel andere plekken zijn vastgelopen en opnieuw een kans krijgen.

Enige tijd geleden kreeg ik de behoefte om verder te studeren en zocht ik een passende studie binnen het sociaal domein. Ervaringsdeskundigen op de werkvloer spraken mij altijd al aan, en dacht hierdoor vaak terug aan mijn eigen transitie, mede omdat dit ook in verschillende dingen terug kwam op de werkvloer. Met verschillende voorbeelden om mij heen wilde ik mijn ervaring op een passende wijze gaan inzetten. De genderzorg is momenteel erg in ontwikkeling en kent lange wachttijden. Is er momenteel voldoende zorg aanwezig voor mensen die zich anders voelen? Is wel voldoende aandacht voor het proces van de persoon zelf?

Tijdens de opleiding tot ervaringsdeskundige heb ik geleerd om mijn ervaring te professionaliseren. Dit neem ik mee zowel binnen mijn werk als privé met me mee.